Wij bieden hulp d.m.v. het opzetten van verschillende projecten en het verstrekken van medicijnen, dekens en nog veel meer.

Wilt u dit project sponsoren?

Vult u het onderstaande formulier correct in

Spaarpottenactie winter 2015/2016

Om zoveel mogelijk Syrische en Palestijnse mensen te helpen in winterperiode, is Stichting S.O.S. gestart met een spaarpottenactie.

Door je aan te melden op onze website (www.sos-stichting.nl) krijg je een speciale Stichting S.O.S.-spaarpot thuis opgestuurd.

Het is de bedoeling dat je individueel of met vrienden en familieleden zoveel geld inzamelt tot 31 januari. Op 31 januari vragen wij van iedereen om de spaarpotten te openen en het geld te storten op ons rekeningnummer met als omschrijving Spaarpottenactie Winter.

Het geld wordt gebruikt om dekens, kachels, hout, voedsel, kleding, babymelk en tenten te kopen.

Aan de broeders en zusters met kinderen willen wij het volgende meegeven:

Het is een goede les voor kinderen om van jongs af aan, aan hun medemens te denken. Dat zij leren uit te geven om wille van Allah en dat ze beseffen dat, ondanks dat zij niet in Syrië of Palestina wonen, zij ook kunnen meehelpen. Dat er van jongs af aan een gevoel van eenheid gecreëerd zal worden, zodat wanneer zij ouder worden, ook zij zich actief kunnen inzetten voor de mensheid, voor de mensen die het minder hebben!

Wij vragen jullie dus om het aanmeldformulier in te vullen en (samen) zoveel mogelijk in te zamelen!

Dit project zit er weer voor dit jaar op. Alhamdoelilah hebben vele gehoor gegeven aan dit project. Moge Allaah het van ons allen accepteren.