Wilt u dit project sponsoren?

Vult u het onderstaande formulier correct in

Weeshuis Somalië 

SOS-Stichting zal met de hulp van Allah en haar donateurs een weeshuis bouwen in Somalië, bij de plaats Aljaziraa. Het totaalbedrag wat nodig is om de weeshuis te bouwen is 60.000 euro. Dit is zonder inboedel, daarvoor moet nog een berekening gemaakt worden. Er is voor deze weeshuis al grotendeels gedoneerd door één familie. Moge Allah hun daarvoor rijkelijk belonen.

Het weeshuis biedt plaats voor 50 kinderen en dit zullen alleen meisjes zijn. Dit omdat een andere stichting uit Duitsland al een weeshuid heeft gebouwd die alleen voor jongens is. De kinderen zullen in dit weeshuis opvoeding krijgen, islamitische lessen zoals geloofsleer, de Arabische taal en ze zullen daar in sha Allah de Koran gaan leren. De reguliere lessen zullen deze kinderen op een school krijgen. Deze weeshuis zal dus dienen als onderdak voor de kinderen waar ze kunnen slapen, eten en waar ze opvoeding krijgen. Daarnaast zal Stichting SOS de zorg dragen over deze kinderen door donateurs in Nederland de gelegenheid te stellen om voor een weeskind te zorgen.

Wil jij dus nog een aandeel hebben in het realiseren van deze weeshuis maak dan een donatie over voor dit project.

 

De Profeet vrede zei met hem zei: Ik en degene die een wees onderhoudt, zijn net als deze in het Paradijs”, en hij bracht zijn wijsvinger en middelvinger bij elkaar. (Sahih Moeslim)


Samen staan we sterk!